Foto: Magnus Aronsson/Ikon

VEM KAN JAG LITA PÅ? Du är inte ensam om att fundera över livet.

Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. Samtalen blandas med praktiska uppgifter och olika upplevelser.
Är du nyfiken både på dig själv och din omgivning? Välkommen att bli konfirmand!

Konfirmand 2019/2020

Vimmerby pastorat inbjuder dig till konfirmandläsning i Vimmerby församlingshem varannan onsdagseftermiddag. Drop-in fika från 14.30. Vi börjar ”lektionen” kl. 15. Dagen avslutas ca 16.45.

Som konfirmand kommer du också medverka i pastoratets gudstjänstliv på olika sätt. Vi kommer också ha temadagar och en lägerresa till Berlin och Wittenberg under vårterminen.

Vi inbjuder dig och dina föräldrar till konfirmanduppstart Söndagen den 8 september kl 18.00 i Vimmerby kyrka. Vi inleder med att fira mässa och därefter finns tid för frågor och inskrivning om ni inte redan har anmält er. Ni får oxå ett schema över de här två terminerna som ni ska gå och läsa med oss.

Välkomna!