Prata med oss

Kontakt

Vimmerby pastorat Besöks- och postadress: KUNGSGATAN 2, 59835 VIMMERBY Telefon: +46(492)69770 E-post till Vimmerby pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lär dig mer om kristen tro

Svenska kyrkan i Vimmerby erbjuder flera studiegrupper för dig som vill fördjupa dig i den kristna tron, vill veta mera om varför vi firar våra stora högtider, eller rent av bara är nyfiken på vad tron innebär för just dig.

Möte med människor i Bibeln

På torsdagar, jämna veckor, träffas vi i Tuna församlingshem mellan kl. 14.00 och 16.00. Vid varje tillfälle möter vi en av alla de spännande och intressanta personer som finns i bibeln. Vi samtalar med varandra, diskuterar bibeltexter och delar med oss av våra egna erfarenheter av att vara människa.   

Bibelstudiegrupp i Vimmerby Församlingshem

I Vimmerby har vi en grupp som fortsätter att studera Bibeln. Ett studium som får oss att diskutera och dela alltifrån de mest vardagliga till de mest fantastiska ämnen. Vi träffas på tisdagar, jämna veckor, kl. 16.30. Vi slutar alltid i tid för mässan i kyrkan kl. 18.30, så att de som vill kan gå in dit.

Varmt välkommen att vara med i någon av grupperna! Hör gärna av dig till Gunilla Wenehult Kvist, telefon: 0492 – 697 82.  om du är intresserad av att vara med, om du har några frågor eller om du saknar någon form av vuxengrupp!