Kvinnor träffas

Kvinnor träffas är mötesplatsen för kvinnor i alla åldrar och från alla nationaliteter, kort sagt alla som har ett par timmar till förfogande.

Vi träffas för att prata om aktuella frågor i vår omgivning, både i samhället i stort och i vår egen närmiljö. Viktigt för oss är integration, naturligtvis för våra besökare från andra länder, men även kvinnor som är långtidssjukskrivna eller arbetslösa.

Ibland har vi besök av någon föreläsare eller gör ett studiebesök, och då och då "pysslar" vi och provar våra konstnärliga talanger. Såklart blir det alltid en fikastund där gemenskapen runt kaffebordet inbjuder till många intressanta och roliga samtal. Men viktigast av allt; hit är alla välkomna - förutsatt att du är Kvinna!

Kom och bli en del av vårt härliga gäng, vi träffas måndagar kl. 13.00-15.00 i församlingshemmet i Vimmerby. (Gå in genom "gamla" huvudentrén och en trappa upp. Ta höger genom glasdörrarna och sedan höger bort till gamla köket. Där hittar du oss!)

Har du funderingar, ring gärna Eva-Lena på tel. 0492-400 06