Vimmerby pastorat Besöksadress: KUNGSGATAN 2, 59835 VIMMERBY Telefon: +46(492)69770 E-post till Vimmerby pastorat Webbplats

Barn och unga

I Vimmerby finns ett brett utbud av aktiviteter för alla åldrar. Barnverksamheten är en del i vår dopuppföljning. Vi kan erbjuda veckogrupper i de flesta av våra församlingar, för barn 0-12 år, familje- och kvällsgudstjänster samt aktiviteter på lov och studiedagar.

Verksamhet för föräldrar

Vi har i nuläget tre öppet hus grupper för dig som förälder med barn i 0-6 år. Två i Vimmerby och en i Frödinge. Babyrytmik, fika och härlig gemenskap. Josefine och Annelie är diplomerade babysångskonsulenter och Agneta är under utbildning.

Vi vill vara kyrka där alla välkomnar alla. En kyrka som åter har en viktig plats i människors liv, där varje barn med glädje vågar stå för att man är med och ser bönen som ett dagligt umgänge med Gud.

För mer information kontakta Josefine Wester 0492-911 19

I pastoratet bedrivs barnverksamhet i:

Frödinge och Vimmerby har miniminiorer och miniorer samt barnkör.

I Frödinge bedriver vi eftermiddagsverksamhet för mellanstadiebarn. Ojämna veckor en after school grupp och jämna veckor en sång och pyssel grupp. Mellanmål ingår.

I Storebro samarbetar vi med EFS och har Draget tillsammans.

I Rumskulla finns Himlaskoj mini och maxi. I maxigruppen har du i början av gruppen möjlighet att utveckla dina sångkunskaper i barnkören med Ann L och Helena eller vara med i kyrkgruppen, som jobbar inför familjegudstjänsterna i färg, form och ord.

Ann Broman

Barnledare