Kontakt

Västra Frölunda församling Besöksadress: Frölunda Kyrkogata 2, 42147 VÄSTRA FRÖLUNDA Telefon: +46(31)7316480 E-post till Västra Frölunda församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ny organisation 2018

Här lägger vi ut löpande information kring arbetet med vårt blivande pastorat Västra Frölunda pastorat, som kommer att innefatta Näsets, Styrsö, Tynnereds, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar.

Från år 2018 får Näsets, Styrsö, Tynnereds, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar en ny organisation. Församlingarna bildar Västra Frölunda pastorat. Pastoratet kommer då att ha en kyrkoherde och ett kyrkoråd. Förändringsarbetet fram till 2018 styrs av Indelningsdelegerade med förtroendevalda och dess arbetsutskott. Förändringsarbetet leds av Annika Vindare som är tillträdande kyrkoherden för det nya pastoratet.

För dig som besöker våra kyrkor och verksamheter kommer den nya organisationen inte att märkas särskilt mycket. Nuvarande församlingar kommer att vara kvar och verksamheterna och aktiviteterna kommer att rulla på vanligt.

Martin Lindblad

Västra Frölunda församling

Vik. förändringsledare i blivande Västra Frölunda pastorat, Präst, kyrkoherde och kontraktsprost

Annika  Vindare