Foto: Alex Giacomini

Konfirmation

Alla ungdomar som bor i församlingen inbjuds att konfirmera sig under det året man går i åttonde klass. Här hittar du information och anmälningsblankett till konfirmationsgrupperna 2022-2023. Den som inte bor i församlingen är naturligtvis också varmt välkommen att konfirmera sig här.

Varje år är det en stor grupp ungdomar i vår församling som blir konfirmerade.

Nu får du tillfälle att tillsammans med andra fundera, diskutera och samtala kring livets frågor, kring Gud, människan och världen. Det finns en plats för dig där du kan vara nyfiken, våga fråga och uttrycka tro och tvivel. Tillsammans skapar vi en tid fylld av fantastiska upplevelser. Eftersom den bygger mycket på gemenskap och delaktighet behövs ditt engagemang och din närvaro.

Nedan finns en presentation av aktuella grupper samt pdf med anmälningsblankett.  Har du frågor? Kontakta Cecilia Persson 0703-49 26 86.

Konfirmation 2022-2023

Göteborgsgrupp

Träffar måndagar varannan vecka kl 16.30-19.00

Plats Ankaret i Vellinge eller Västra Ingelstads församlingshem

Första träffens datum meddelas i bekräftelsebrevet

Läger fyra lägerdygn ingår. Ett helgläger den 30 september - 2 oktober eller 14-16 oktober. Den 28 - 30 april åker vi till Göteborg.

Konfirmation 27 maj 2023 i Hököpinge kyrka

Berlingrupp

Träffar torsdagar varannan vecka kl 16.30-19.00

Plats Ankaret i Vellinge eller Västra Ingelstads församlingshem

Första träffens datum meddelas i bekräftelsebrevet

Läger fem lägerdygn ingår. Ett helgläger den 30 september - 2 oktober eller 14-16 oktober. Den 1-4 april (obs! påsklov) åker vi till Berlin.

Konfirmation 13 maj 2023 i Hököpinge kyrka.

Skånegrupp

Träffar måndagar varannan vecka kl 16.30-19.00

Plats Ankaret i Vellinge eller Västra Ingelstads församlingshem

Första träffen datum meddelas i bekräftelsebrevet

Under året har vi också aktiviter och studiebesök i Skåne. Dessa träffar kan äga rum på helger och ev lovdagar. Inga läger!

Konfirmation 27 maj 2023 i Hököpinge kyrka

Sommargrupp

Träffar vardagar under tre veckor, start söndag 18 juni 2023

Plats Ankaret i Vellinge eller Västra Ingelstads församlingshem

Träffar under året vi kommer att ha två träffar under hösten och i april/maj blir det en förträff inför sommaren. Under sommarveckorna blir det en heldagsutflykt

Läger fem lägerdygn ingår, varav en övernattning i januari/februari, samt ett läger
under sommaren 26 juni - 30 juni. Ledig midsommar och helger.

Konfirmation 8 juli 2023 i Hököpinge kyrka

Konfirmationsfolder 2022-2023