Småbarnsträff

Gå med i Facebookgruppen "Småbarnsträff i Veberöd" för mer information

Hej alla
Nu har vi vänt och vridit på hur vi ska göra så att det känns bra för alla, både de som föredrar att ha aktivitet inne och för de som hellre är ute.

Från och med oktober kommer det finnas två alternativ:

Alternativ 1:
Kl 9.30 har vi en sångstund innomhus med efterföljande lek. Kaffe och frukt finns från ca kl 10.15. Det kan man välja om man vill förtära inne eller ute.

Altetnativ 2:
Kl 9.30 samling utanför Kyrkans hus för de som hellre vill gå en promenad ute. När ni kommer tillbaka, så finns det kaffe och frukt från ca kl 10.15. Det kan man välja om man vill förtära inne el ute.

Känn er fria att även komma efter sångstunden. Runt kl 10.30 brukar det bli lite lugnare, vilket gör att det är lättare att hålla avstånd från övriga, och lugnare för er som vill sitta ner, prata, ta en kaffe eller amma.

Varmt välkomna

Annica Lindberg