Småbarnsträff

Vårterminen 2019 startar måndagen den 14 januari kl 09.30.

Småbarnsträffarna är för dig som är småbarnsförälder och vill hitta på roliga aktiviteter med ditt barn. Här får ni möjlighet att träffa andra barn och föräldrar.
Vi har en sångstund varje träff kl. 9.30, samt fika. Alla barn från 0 år och uppåt är välkomna i vuxens sällskap!

Varannan onsdag, jämna veckor, är det rytmik och rörelse för föräldrar och barn under ledning av Elinore Uvemark.

Kom gärna med förslag på vad mer ni föräldrar vill att träffarna ska innehålla! Välkomna också till våra familjegudstjänster/mässor, se kalender.

Gå med i Facebook-gruppen "Småbarnsträff i Veberöd" för att få mer uppdaterad info!

Sofie Thulin

Vikarierande församlingspedagog