Retreat "vandring i tillit"

8 - 9 mars enstaka platser kvar

Vi inbjuder till en retreat för dig som längtar efter att i gemenskap bara vara. Med hjälp av mindfulness, tystnad, bön, vandring och samtal utforskar vi tillsammans närvaro, tro och tillit.

Villa Söderåsen (Nackarpsdalsv 5, Röstånga)
Fredag 8 mars kl 17.00
Slut
Lördag 9 mars kl 21.00

Boende
Du kan välja att bo ensam i ett rum eller bo tillsammans med någon. Ange vilket vid anmälan. Det finns begränsat antal platser i båda alternativen så först till kvarn gäller!
I Söderåsens natursköna nationalpark ligger denna lilla pärla, Villa Söderåsen. Huset byggdes 1904 och har fungerat som hotell i olika former alltsedan dess. Närheten till naturen gör det till en rofylld plats att vistas på och ett underbart ställe att öva sig i att vandra i tillit.

700 kr om du bor ensam och 500 kr om du delar rum.
Resa
Dit- och hemfärd ordnar vi tillsammans i bilar.
Mat
Ange eventuell specialkost vid anmälan, i priset ingår helpension.
Program och praktisk information skickas till anmälda i vecka 7.

Ledare
Gunnel Rask, organist och mindfulness-instruktör