Foto: ikon

Allhelgonatid i Veberöds församling

I allas våra liv finns spår av de generationer som levt före oss. Där finns de gåvor som de har gett oss i form av livsmönster och kärlek men också deras smärta och tillkortakommanden, genom dem får vi möjlighet att lära känna oss själva bättre. Under allhelgonahelgen får vi stanna upp till minne av de människor som vi saknar och sörjer, vi kan tända ljus och tillsammans reflektera över både livet och döden.

Fredag den 4 november
Klockan 13.00 –18.00 har du möjlighet prata med personalen eller bara promenera bland ljus, lyktor och marschaller på kyrkogården i Veberöd. Kyrkbacken är öppen och vi bjuder på glögg och fika, i Veberöds kyrka finns en liten utställning om våra olika gravskick.

Lördag den 5 november – Alla helgons dag
Klockan 16.00 firas minnesgudstjänst i Vombs kyrka, från klockan 13.00 finns personal på plats och bjuder på fika

Söndag den 6 november – Söndag efter alla helgons dag
Klockan 16.00 och 18.00 firas minnesgudstjänst i Veberöds kyrka

Har du inte möjlighet att själv tända ljus på kyrkogården?
Från den 17 oktober kan du ta kontakt med oss så hjälper vi till med det.
Ring då kyrkvaktmästare Annika Engström 0703–908577