Pressrum

Pressrummet är mest till för dig som är journalist eller kommunikatör i församling. Här finner du pressmeddelanden, pressbilder och användbara länkar.

I stiftets regi händer naturligtvis mycket mer än vad våra pressmeddelanden visar. För tips kan du kontakta medieansvarig.

Stava rätt
Ibland kan det vara svårt att veta om det ska vara stor eller liten bokstav på kyrkans alla ord. Här finns en liten lathund.

Svenska kyrkan
Svenska kyrkan i utlandet
Svenska kyrkan - internationellt arbete (omtalas i text som Svenska kyrkans internationella arbete). Det som tidigare var Lutherhjälpen och Svenska kyrkans mission (SKM) har gått samman under denna benämning.

Jonna Svensson

Medieansvarig