Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Bli volontär

Gör en insats för någon som behöver dig! Som volontär kan du bidra på många olika sätt och på så vis vara ett uppskattat stöd för en annan människa.

Uppdraget kan vara en stunds gemenskap med en annan människa, ett caféuppdrag eller kanske försäljning av Fairetrade- produkter. Som volontär i Svenska kyrkan erbjuds du stöttning genom utbildning samt utvecklings- och stödsamtal.

I Domkyrkocentrum kan du till exempel hjälpa till i caféet eller butiken och i Teleborgs kyrka behövs särskilt volontärer till soppluncher och språkcaféer.

Internationella grupper

I Mariakyrkan och Teleborgs kyrka behövs du i de internationella grupperna som arbetar med bistånd och insamlingar till behövande runt om i världen.

Kontakt Växjö domkyrka

Sirpa Abrahamsson