Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Viås församlingshem

Viås församlingshem ligger mittemot Sjösås kyrka och kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Om du vill boka Viås församlingshem, eller om du har några andra frågor, är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0470-70 32 03.

Gudstjänst och verksamhet

Om Viås församlingshem

Viås församlingshem ligger mitt emot Sjösås nya kyrka. Här finns en stor sal med plats för ca 50 personer. Det finns kök men ingen diskmaskin och begränsat med varmvatten.

Församlingshemmet används oftast av Sjösås norra del, till exempelvis kyrkkaffe, jaktmöten eller byalagsmöten.

Personal i Sjösås församling