Verksamhet - något för alla

I Svenska kyrkan Växjös församlingar finns det massor att göra och nästan allt är gratis. Det finns grupper för nyblivna föräldrar, små barn och skolbarn. Aktiviteter för ungdomar och unga vuxna. Körer för alla åldrar och nivåer. Mötesplatser för dig som kanske vill samtala om Gud eller något annat som är viktigt. Caféer där du bara kan sitta ner och ta en kopp kaffe. Samtalsgrupper och studiecirklar, andakter och stunder för återhämtning.

Med anledning av coronapandemin

Den ordinarie gruppverksamheten kunde tyvärr inte bedrivas som vanligt under våren 2020 och har just nu sommaruppehåll. Vi hoppas kunna starta upp till hösten men i nuläget vet vi inte när detta kan komma att bli.

Många av våra församlingar sänder fortfarande digitala inslag på sociala medier. Det finns också sommaraktiviteter för barn och sommaröppna kyrkor samt gudstjänster att ta del av både på plats och digitalt.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller bara vill prata en stund 0470-70 48 00.