Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö Webbplats

Vederslövs församling

Välkommen till Vederslövs församling och våra båda kyrkor; Vederslövs kyrka och Vederslövs gamla kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Vederslövs församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrkor

Här kan du läsa mer om Vederslövs kyrka och Vederslövs gamla kyrka.

Församlingsexpedition

Vederslövs församling delar församlingsexpedition med Kalvsviks och Tävelsås församlingar samt med delar av Växjö stads- och domkyrkoförsamling. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 48 57 eller e-post till Vederlövs församling. Vecka 28-31 är det öppet onsdagar kl 10.00 - 12.00. Våra telefontider är måndag, tisdag, torsdag 10.00-12.00 och 13.00-15.00, onsdag 13.00-15.00, fredag 10.00-12.00.

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Vederslövs församling hittar du oss på expeditionen vid Teleborgs kyrka i Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie

Eivor Torstensson, Vederslöv (Ordf.)
Charlotte Branting, Vederslöv
Inger Fransson, Vederslöv