Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Västrabokyrkan

Västrabokyrkan är en samarbetskyrka mellan Svenska kyrkan Växjö och EFS. Kyrkan ligger i stadsdelen Väster och här bedrivs gudstjänst- och församlingsverksamhet för såväl barn och ungdomar som vuxna.

Ta en virtuell rundtur i Västrabokyrkan - klicka på bilden

Om du vill boka Västrabokyrkan för dop, vigsel eller begravning eller om du har några andra frågor är du välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 49 03 eller via e-post till Västrabokyrkan.
Västrabokyrkans hemsida: http://vastrabo.efs.nu/

Telefontider
måndag, tisdag och torsdag 10.00-12.00, 13.30-15.00
onsdag 13.30-15.00
fredag 10.00-12.00

Om Västrabokyrkan

Västrabokyrkan är en samarbetskyrka mellan Svenska kyrkan Växjös stads- och domkyrkoförsamling och evangeliska fosterlandsstiftelsen, EFS. EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Västrabokyrkan har en egen hemsida som du når här.

Sittplatser och tillgänglighet

Västrabokyrkan har 150 sittplatser och är tillgänglighetsanpassad med en ramp vid gårdsentrén, automatisk dörröppnare och handikappanpassad toalett. I kyrkan finns hörslinga.