Uråsa sockenstuga
Foto: Kyrkogårds- och Fastighetsförvaltningen Växjö

Uråsa sockenstuga

Uråsa sockenstuga hör till Ingelstads församling som är en del av Svenska kyrkan Växjö.

Strax intill Uråsa kyrka ligger Uråsa sockenstuga med samlingssalar och mötesplatser.

Längre ner på sidan hittar du information om Uråsa sockenstuga, öppettider, kontaktuppgifter, information om gudstjänst och verksamhet samt mer om lokaler att hyra, tillgänglighet och sockenstugans historia.

Uthyrning/utlåning - med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin kan församlingshemmet just nu inte bokas alls. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Vid besök i församlingshemmet var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Hitta till Uråsa sockenstuga

Uråsa församlingshem
362 53 Uråsa

Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Ulrika Berg

Vaktmästare

Gudstjänst och verksamhet

gudstjänst och verksamhet i församling och pastorat

På sidan om Ingelstads församling finns en kalender med gudstjänstprogrammet för församlingens kyrkor.

Hela pastoratets gudstjänstprogram, det vill säga för Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar, hittar du på sidan som heter Gudstjänstprogram.

Alla pastoratets körer, barngrupper, ungdomsaktiviteter, dagverksamheter, stöd och hjälp, volontärarbete och mycket mer hittar du på sidan På gång i Svenska kyrkan Växjö.

Om Uråsa församlingshem

Uråsa församlingshem ligger mitt emot Uråsa kyrka.

Hyra lokal

Uråsa församlingshem kan hyras för dopkaffe, minnesstunder och andra samlingar. Den stora salen på nedre våningen rymmer 45 personer och den lilla salen på ovanvåningen rymmer 20 st.

Tillgänglighet

Uråsa församlingshem är tillgänglighetsanpassat med hårdgjord markanslutning vid entrén samt handikappanpassad toalett.