Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka

Ungdomskören Echo (Söraby)

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Torsdagar kl 18.30 i Söraby församlingshem

Ungdomskören Echo är en kör för dig som går i 8:an, 9:an eller på gymnasiet. Kören består av hälften killar, hälften tjejer och är ett härligt glatt gäng som reser på ungdosmkörfestival varje år någonstans i Sverige.

Tid och plats

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Torsdagar kl 18.30-19.45 i Söraby församlingshem.

anmälan

Anmälan krävs. Anmäl dig till nedanstående kontaktperson.

Information och anmälan

Sara Karinsdotter

Med anledning av coronapandemin

Vi följer rådande restriktioner och firar därför inte gudstjänst på vanligt sätt. Söndagar och helgdagar finns möjlighet till enkla, korta andakter eller enskild kommunion med max 8 deltagare. Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.