Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka

Ungdomskören Echo (Söraby)

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Torsdagar kl 18.30 i Söraby församlingshem

Ungdomskören Echo är en kör för dig som går i 8:an, 9:an eller på gymnasiet. Kören består av hälften killar, hälften tjejer och är ett härligt glatt gäng som reser på ungdosmkörfestival varje år någonstans i Sverige.

Tid och plats

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Torsdagar kl 18.30-19.45 i Söraby församlingshem.

anmälan

Anmälan krävs. Anmäl dig till nedanstående kontaktperson.

Information och anmälan

Sara Karinsdotter

Med anledning av coronapandemin

Gudstjänst firas med max 50 deltagare som sitter på anvisade platser och med minst en meters avstånd åt alla håll. Åtgärder vidtas för att undvika trängsel vid in- och utgångar. I vissa mindre kyrkor eller kyrkor med trånga passager kan maxantalet vara lägre. Det finns fortfarande möjlighet att ta del av digitala gudstjänster. Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens anvisningar.

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.