Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Ungdom

Konfirmation, läger, ungdomscafé, samtalskvällar och musikverksamhet är några exempel på mötesplatser för unga i Svenska kyrkan. För den som går och bär på något tungt finns präster med tystnadsplikt att tala med.

Konfirmation

Konfirmation i Växjö - Få tid för livets stora frågor - Ta chansen att upptäcka vad kristen tro är - Lär känna nya människor - Bli mer allmänbildad

Konfirmation

Ungdomskörer

Här hittar du information om alla ungdomskörer i Svenska kyrkan Växjö. Välkommen till en kör som passar dig!

Ungdomskörer

Universitetskyrkan

Alla har vi väl våra tankar och funderingar som vi går och bär på. Vad man än har för funderingar, så kan det vara skönt att få fundera tillsammans med någon. Som präst och diakon är vi gärna denna ”någon” att fundera tillsammans med.

Universitetskyrkan