Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Trovärdigt med program

Trovärdigt är en tidning om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Den innehåller hela gudstjänstprogrammet och delas ut till alla boende inom pastoratet.

Med Trovärdigt vill vi öppna dörrarna till kyrkan och tillgängliggöra samtal om kristen tro. Artiklarna speglar dagsaktuella teman om kyrkans verksamhet och om livet i stort. Trovärdigt vill vi vara en relevant tidning som berör och engagerar.

Hela pastoratets gudstjänstprogram finns med i tidningen och det är för att vi vill bjuda in till alla de gudstjänster som firas runt om i våra kyrkor.

Trovärdigt delas ut som bilaga till Magazinet, som samhällsinformation och utkommer 8 gånger om året direkt hem till alla som bor i Växjö pastorat (dvs Svenska kyrkan Växjö). Upplagan är på 46 000 exemplar.

Om du upplever problem med distributionen, dvs att tidningen inte dykt upp i brevlådan under nedanstående veckor. Välkommen att höra av dig!

Du som bor utanför Växjö pastorat och vill prenumerera på Trovärdigt är välkommen att ringa växeln, 0470-70 48 00 för att få tidningen hemskickad med posten helt kostnadsfritt.

Redaktör är kommunikatör Ingela Stewén
Ansvarig utgivare
är pastoralchef Carina Åstrand

Utgivningsplanen för våren 2019
Nummer 1 utkommer vecka 2
Nummer 2 utkommer vecka 9
Nummer 3 utkommer vecka 15
Nummer 4 utkommer vecka 19
Nummer 5 utkommer vecka 25