Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Trovärdigt med program

Trovärdigt är ett tidning om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Det innehåller hela gudstjänstprogrammet och delas ut till alla boende inom pastoratet. Nästa nummer kommer i din brevlåda under vecka 9

Läs senaste numret av Trovärdigt direkt här!

Med Trovärdigt vill vi öppna dörrarna till kyrkan och tillgängliggöra samtal om kristen tro. Artiklarna speglar dagsaktuella teman om kyrkans verksamhet och om livet i stort. Trovärdigt vill vi vara en relevant tidning som berör och engagerar.

Hela pastoratets gudstjänstprogram finns med i tidningen och det är för att vi vill bjuda in till alla de gudstjänster som firas runt om i våra kyrkor.

Trovärdigt delas ut som bilaga till Magazinet, som samhällsinformation och utkommer 8 gånger om året direkt hem till alla som bor i Växjö pastorat (dvs Svenska kyrkan Växjö). Upplagan är på 46 000 exemplar.

Om du upplever problem med distributionen, dvs att tidningen inte dykt upp i brevlådan under nedanstående veckor. Välkommen att höra av dig!

Du som bor utanför Växjö pastorat och vill prenumerera på Trovärdigt är välkommen att ringa växeln, 0470-70 48 00 för att få tidningen hemskickad med posten helt kostnadsfritt.

Redaktör är kommunikatör Ingela Stewén
Ansvarig utgivare