Trovärdigt med program

Trovärdigt är en tidning om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Den delas ut åtta gånger per år som bilaga i Magazinet, till alla boende i pastoratet.

Bläddra i Trovärdigt nr 6 2021

Vinnare av korsordstävlingen i Trovärdigt nr 5/2021

Grattis Mairon Jonasson från Växjö!

Ett fel har smugit sig i i korsordet i trovärdigt nr 5

Svaret på frågan ”Är mån om sin kut” behöver bli ”åda” för att lösa korsordet. Detta är ett sakfel. Kut är en sälunge medan åda är en vuxen ejderhona.

Med Trovärdigt öppnar vi dörrarna till kyrkan och tillgängliggör samtal om kristen tro. Artiklarna speglar dagsaktuella teman om kyrkans verksamhet och om livet i stort. Ambitionen är att Trovärdigt ska vara en relevant tidning som berör och engagerar.

Gudstjänstprogra för Svenska kyrkan Växjö finns med i tidningen för att bjuda in till alla de gudstjänster som firas runt om i våra kyrkor.

Trovärdigt delas ut som bilaga till Magazinet, den räknas som samhällsinformation och utkommer åtta gånger om året direkt hem till alla som bor i Växjö pastorat (dvs Svenska kyrkan Växjö). Upplagan är 47 200 exemplar.

Om du inte får hem tidningen i din brevlåda, eller upplever andra problem med distributionen, är du välkommen att höra av dig.

Du som bor utanför Svenska kyrkan Växjö och vill prenumerera på Trovärdigt är välkommen att ringa växeln, 0470-70 48 00 för att få tidningen hemskickad helt kostnadsfritt.

Redaktör är kommunikatör Ingela Stewén.
Ansvarig utgivare
är domprost Christopher Meakin.

Vid frågor om Trovärdigt

Ingela Stewén