Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Trovärdigt

Trovärdigt är ett magasin om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Det delas ut till alla boende inom pastoratet.

Kryssa och vinn!

Klicka här för att lösa korsordet

Lös korsordet från Trovärdigt nr 6/2017 och vinn ett presentkort i Butik Lilla torg, Domkyrkocentrum.

Senast 7 januari kan lösningen skickas in.

Trovärdigt delas ut med SDR som samhällsinformation och kommer 6 gånger om året direkt hem till alla som bor inom Svenska kyrkan Växjö.

Med Trovärdigt vill vi öppna dörrarna till kyrkan och tillgängliggöra samtal om kristen tro. Artiklarna ska spegla dagsaktuella teman där människans vardag får stå i centrum. Trovärdigt vill vi vara en relevant tidning som berör och engagerar.

Du som bor utanför Växjö pastorat och vill prenumerera på Trovärdigt är välkommen att ringa växeln, 0470-70 48 00 för att få magasinet hemskickat med posten helt kostnadsfritt.

Senaste nummer

Trovärdigt nr 6,2017