Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Trovärdigt och gudstjänstprogrammet

Trovärdigt är ett tidning om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Det innehåller hela gudstjänstprogrammet och delas ut till alla boende inom pastoratet. Nästa nummer kommer i din brevlåda den 25-26 oktober.

Trovärdigt innehåller artiklar om tro och liv och om det som förhoppningsvis är angeläget för läsaren. Hela pastoratets gudstjänstprogram finns med i tidningen och vi vill med den bjuda in till alla de gudstjänster som firas runt om i våra kyrkor. Tidningen delas ut med Magazinet som samhällsinformation och kommer 8 gånger om året direkt hem till alla som bor i Växjö pastorat (dvs Svenska kyrkan Växjö).

Med Trovärdigt vill vi öppna dörrarna till kyrkan och tillgängliggöra samtal om kristen tro. Artiklarna speglar dagsaktuella teman där människans vardag står i centrum. Trovärdigt vill vi vara en relevant tidning som berör och engagerar.

Du som bor utanför Växjö pastorat och vill prenumerera på Trovärdigt är välkommen att ringa växeln, 0470-70 48 00 för att få tidningen hemskickad med posten helt kostnadsfritt.

Utgivningsplanen för år 2018
Nummer 6 utkommer vecka 35
Nummer 7 utkommer vecka 43
Nummer 8 utkommer vecka 48