Svenska kyrkan Växjö

Trovärdigt

Trovärdigt är ett magasin om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Det delas ut till alla boende inom pastoratet. På denna sida kan du även lösa korsordet ur Trovärdigt 1/17.

I Trovärdigt nr 1, 2017 hade vi en korsordstävling och rätta svaret var : Spirande kyrka.

Vinnaren blev Lillemor Henriksson från Växjö. Grattis till vinsten!

Hela lösningen kan du se via länken

Trovärdigt delas ut med SDR som samhällsinformation och kommer 6 gånger om året direkt hem till alla som bor inom Svenska kyrkan Växjö.

Med Trovärdigt vill vi öppna dörrarna till kyrkan och tillgängliggöra samtal om kristen tro. Artiklarna ska spegla dagsaktuella teman där människans vardag får stå i centrum. Trovärdigt vill vi vara en relevant tidning som berör och engagerar.

Du som bor utanför Växjö pastorat och vill prenumerera på Trovärdigt är välkommen att ringa växeln, 0470-70 48 00 för att få magasinet hemskickat med posten helt kostnadsfritt.

Senaste nummer

Trovärdigt nr 2, 2017