Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Trovärdigt med program

Trovärdigt är en tidning om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Den innehåller hela gudstjänstprogrammet och delas ut till alla boende inom pastoratet.

VINNARE I KORSORDSTÄVLINGEN TROVÄRDIGT NR 5/2019

Margareta Magnusson, Tävelsås
Till dig kommer ett brev med presentkort på 200 kr hos butik Lilla torg i Domkyrkocentrum. I butik Lilla torg finns olika Fairtrade- och IMprodukter, hantverk, böcker och souvenirer.

Bläddra i Trovärdigt nr 6/2019

Med Trovärdigt öppnar vi dörrarna till kyrkan och tillgängliggör samtal om kristen tro. Artiklarna speglar dagsaktuella teman om kyrkans verksamhet och om livet i stort. Ambitionen är att Trovärdigt ska vara en relevant tidning som berör och engagerar.

Hela pastoratets gudstjänstprogram finns med i tidningen för att bjuda in till alla de gudstjänster som firas runt om i våra kyrkor.

Trovärdigt delas ut som bilaga till Magazinet, den räknas som samhällsinformation och utkommer åtta gånger om året direkt hem till alla som bor i Växjö pastorat (dvs Svenska kyrkan Växjö). Upplagan är 46 000 exemplar.

Om du inte får hem tidningen i din brevlåda, eller upplever andra problem med distributionen, är du välkommen att höra av dig.

Du som bor utanför Svenska kyrkan Växjö och vill prenumerera på Trovärdigt är välkommen att ringa växeln, 0470-70 48 00 för att få tidningen hemskickad helt kostnadsfritt.

Redaktör är kommunikatör Linda Kirsten
Ansvarig utgivare