Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Trovärdigt och gudstjänstprogrammet

Trovärdigt är ett tidning om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Det innehåller hela gudstjänstprogrammet och delas ut till alla boende inom pastoratet. Nästa nummer kommer i din brevlåda den 22 mars.

Från och med 2018 innehåller Trovärdigt hela pastoratets gudstjänstprogram. Tidningen delas ut med SDR som samhällsinformation och kommer 8 gånger om året direkt hem till alla som bor i Växjö pastorat (dvs Svenska kyrkan Växjö).

Med Trovärdigt vill vi öppna dörrarna till kyrkan och tillgängliggöra samtal om kristen tro. Artiklarna speglar dagsaktuella teman där människans vardag står i centrum. Trovärdigt vill vi vara en relevant tidning som berör och engagerar.

Du som bor utanför Växjö pastorat och vill prenumerera på Trovärdigt är välkommen att ringa växeln, 0470-70 48 00 för att få tidningen hemskickad med posten helt kostnadsfritt.

Ladda hem senaste numret av tidningen Trovärdigt