Kyrkorummet i S:t Sigfrids kapell.
Foto: Marie Fransson/Svenska kyrkan

Digital Torsdagsmässa

Från och med 12/11 2020, och framåt, är tyvärr våra mässor stängda för allmänheten tills vidare pga de ökade restriktionerna.
Var gärna med oss i bön, lovsång och mysterium på vår livesändning på S:t Sigfrids folkhögskolas Facebooksida @sigfrid.se varje torsdag kl 19.00 till och med 17/12 2020.
Torsdagsmässa med Jacob Hartman, Sara Wåhlin och elever från S:t Sigfrids folkhögskola.

Observera att det just nu finns en maxbegränsning på 20 personer i S:t Sigfrids kapell vid kyrkliga handlingar.

Susanne Karlsson

Administratör

Med anledning av coronapandemin

Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt men vi bjuder inte in till offentliga gudstjänster på det sätt vi är vana vid. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.