Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö Webbplats

Tävelsås församling

Välkommen till Tävelsås församling och Tävelsås kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Tävelsås församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrka

Här kan du läsa mer om Tävelsås kyrka.

Församlingsexpedition

Tävelsås församling delar församlingsexpedition med Kalvsviks och Vederslövs församlingar samt delar av Växjö stads- och domkyrkoförsamling. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 48 57 eller via e-post till Tävelsås församling. Vecka 28-31 är det öppet onsdagar mellan kl 10.00 och 12.00. Våra telefontider är måndag, tisdag, torsdag 10.00-12.00 och 13.00-15.00, onsdag 13.00-15.00, fredag 10.00-12.00.

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Tävelsås församling hittar du oss på expeditionen vid Teleborgs kyrka i Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie

Monica Petersson, Tävelsås (Ordf.)
Tage Bengtsson, Tävelsås
Bengt Färdig, Tävelsås