En ljusbrun häst står utomhus i solen. En tjej står och håller i tyglarna.

Stallkonfa 22/23

En konfagrupp för dig med hästar som intresse. Gruppen har inslag av aktiviteter med hästar.

Är du intresserad av hästar? Då är detta en grupp för dig! Vi träffas några söndagar under höst och vår. För att sedan ha samlingar mer intensivt under sommarlovets första veckor. Då ses vi oftast i Skogslyckans församlingshem

Hästupplevelser

Under året ingår några hästupplevelser. Vi provar på att köra ponnytrav i Tingsryd. Vid ett tillfälle rider vi islandshästar hos Emma i Toraliden. Ett par dagar tillbringar vi på Bergunda ridskola och rider vanlig skolridning. Du behöver kunna hantera en häst i skritt, trav och galopp.

Anmälan är stängd då gruppen är fullbokad.

Uppstart

Upptakt med gudstjänst en söndag i oktober. Du får datumet vid anmälan.

Träffar

Några söndagar under året och under sommarlovets första veckor. Vi träffas i Skogslyckans församlingshem.

Läger

En lägerupplevelse planeras.

I juli 2023 i Hemmesjö kyrka.

Med reservation för förändringar.