Häst på bete.
Foto: Kristina Strand Larsson/IKON

1. Stallkonfa

För dig med hästar som intresse. Här är gruppen med inslag av aktiviteter med hästar.

Är du intresserad av hästar? Då är detta en grupp för dig! Vi träffas några söndagar under höst och vår. För att sedan ha samlingar mer intensivt under sommarlovets första veckor. Då ses vi oftast i Skogslyckans församlingshem

Hästupplevelser

Under året ingår några hästupplevelser. Vi provar på att köra ponnytrav i Tingsryd. Vid ett tillfälle rider vi islandshästar hos Emma i Toraliden. Ett par dagar tillbringar vi på Bergunda ridskola och rider vanlig skolridning. Du behöver kunna hantera en häst i skritt, trav och galopp.

Digitalt informationsmöte

Tisdagen den 25 maj kl 19.00. För att få länk till mötet, skicka ett mail till nedanstående kontaktperson.

Anmälningssida konfagrupper 2021-2022
Observera att du måste välja konfagrupp i formuläret.

Uppstart

Upptakt med gudstjänst en söndag i oktober. Du får datumet vid anmälan.

Träffar

Några söndagar under året och under sommarlovets första veckor. Vi träffas i Skogslyckans församlingshem.

Läger

Vi kommer att ha några övernattningar tillsammans.

Den 2 juli 2022 i Hemmesjö kyrka.

Med reservation för förändringar.

Katarina Källner