Meny

Smått och gott 6-7 år (Öjaby)

Tisdagar kl 13.30 i Öjaby församlingshem

Smått och gott (Öjaby)

TISDAGAR KL 13.30-15.00
ÖJABY FÖRSAMLINGSHEM

Terminsstart hösten 2020: Vecka 40 och 41

Sång, pyssel och lek. Mellis i församlingshemmet.

Varannan vecka för barn i förskoleklass och varannan vecka för årskurs 1. Vi träffar barnen från förskoleklass i jämna veckor (start 29/9) och barnen i årskurs 1 ojämna veckor (start 6/10). Max 20 barn per grupp.

Vi hämtar de barn som går på Öjaby skola när de slutar kl 13.10 och går tillsammans till Öjaby församlingshem. Vid kl 15.00 kan barnen hämtas vid församlingshemmet eller går tillbaka till fritids i sällskap av personal från skolan eller kyrkan. Det är viktigt att du meddelar om ditt barn ska gå tillbaka till fritids eller hämtas vid församlingshemmet kl 15.00. Kom också ihåg att meddela personal på fritids om ditt barn ska vara med på Smått och gott. 

Anmälan

Anmälan görs via nedanstående formulär.

Anmälan till Smått och gott (Öjaby), tisdagar kl 13.30-15.00 Jämna veckor - barn i förskoleklass, ojämna veckor - barn i årskurs 1

Barnet går i:

Om ditt barn går på Öjaby skola, vänligen fyll i nedanstående:

I samband med att du skickar in formuläret behandlar vi dina personuppgifter för att kunna ta emot din anmälan. På www.svenskakyrkan.se/vaxjo/personuppgifter-och-gdpr kan du läsa mer om hur Växjö pastorat hanterar personuppgifter och om dina rättigheter.

Vid frågor kontakta:

Madeleine Widing

Musikpedagog

Försiktighetsåtgärder Med anledning av coronapandemin

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

  • Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd