Små barn tillsammans med vuxna.
Foto: Johannes Frandsen/IKON

För små barn

Ta del av Svenska kyrkan Växjös rika utbud av aktiviteter och verksamheter för små barn tillsammans med vuxen. Det finns många olika aktiviteter och tider att välja mellan, runt om i kyrkor och församlingshem.

Med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin har all verksamhet uppehåll från fysiska träffar. Vissa grupper träffas digitalt eller sänder digitalt material. Mer information hittar du under respektive grupps egen sida.

Du och din familj är välkomna att delta i den grupp som passar er bäst. På den här sidan hittar du alla Svenska kyrkan Växjös grupper för de allra minsta upp till och med förskoleåldern. Om du letar information om grupper för lite äldre barn hittar du det på sidan Barn i låg- och mellanstadiet.

Växjö stads- och domkyrkoförsamling

Tävelsås, Vederslövs och Kalvsviks församlingar