Små barn

För närvarande är all gruppverksamhet för barn och familj vilande. Flera av våra församlingar har andra erbjudanden. Sök efter din kyrka på Facebook och Instagram. Hör gärna av dig till kontaktpersonen under respektive grupp om du undrar över något.

Ta del av vårt rika utbud av aktiviteter och verksamheter för små barn tillsammans med vuxen. Det finns många olika aktiviteter och tider att välja mellan, runt om i våra kyrkor och församlingshem.

Du och din familj är välkomna att delta i den grupp som passar er bäst. Oftast behövs ingen föranmälan, det är bara att komma. På den här sidan hittar du alla Svenska kyrkan Växjös grupper för de allra minsta upp till och med förskoleåldern. Om du letar information om grupper för barn i skolåldern (förskoleklass - grundskola) så hittar du det på sidan Barn i låg- och mellanstadiet.