Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Små barn

Ta del av vårt rika utbud av aktiviteter och verksamheter för små barn tillsammans med vuxen. Det finns många olika aktiviteter och tider att välja mellan, runt om i våra kyrkor och församlingshem.

Du och din familj är välkomna att delta i den grupp som passar er bäst. Oftast behövs ingen föranmälan, det är bara att komma. På den här sidan hittar du alla Svenska kyrkan Växjös grupper för de allra minsta upp till och med förskoleåldern. Om du letar information om grupper för barn i skolåldern (förskoleklass - grundskola) så hittar du det på sidan Barn i skolåldern.