5. Skogslyckan - estet- och musikprofil

En klassisk konfagrupp med mycket musik, fotografering och skapande.

Nyfiken på kristen tro? Vem är Jesus? Finns Gud?  Vad är det att vara människa? Vem är jag?

Alla våra sinnen är med för att göra den viktiga konfirmationstiden till en tid då vi tillsammans funderar över livets stora frågor.

I Skogslyckan har sång och musik en central plats, så även i vår konfirmandverksamhet och ungdomsverksamhet. Här kan du både få sjunga och spela instrument, som piano, gitarr, bas, trummor ...

Om du tycker om att skapa med dina händer, att måla, fotografera, dramatisera och gestalta, då är detta gruppen för dig. Vi använder oss av flera kreativa metoder.

Klicka här för att anmäla dig till Skogslyckan - estet- och musikprofil

Uppstart

Torsdag 24 september kl 18.00 i Skogslyckans kyrka. Vi firar gudstjänst därefter blir det information och enkelt fika för både konfirmander och föräldrar.

Träffar

Varannan torsdag kl 16.00-18.45 i Skogslyckans församlingshem.

Läger

Vi räknar med att ha en övernattning på hösten och ett läger på våren.

Konfirmation i slutet av april eller början av maj 2021 i Växjö domkyrka

Med reservation för förändringar.

Katarina Källner

Helena Fyhr Abrahamsson