Sångstund med små barn.
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Sjung med mig 0-12 mån (Växjö)

Uppehåll just nu.

Sjung med mig är en sångstund tillsammans med det lilla barnet och erbjuds för vuxna med barn i åldern 0-12 månader. Att sjunga, nynna och vagga ger barnet välbefinnande och trygghet. I första hand för dig som har syskon i förskolan/skolan. Vi serverar enkel fika, ta gärna med eget tilltugg.

På tisdagen finns möjlighet att köpa lunch, maila din beställning till nedanstående kontaktperson senast under måndagen.

På grund av nuvarande situation måste vi begränsa antalet deltagare. Därför erbjuder vi två olika dagar och tider för att så många som möjligt ska ha möjlighet att vara med utan att vi samlas för många vid ett och samma tillfälle, du kan alltså bara anmäla dig och ditt barn till en av dagarna.

Följ Skogslyckans kyrka på Facebook

Tid och plats

Just nu uppehåll, i vanliga fall ses vi tisdagar kl 11.00-12.00 eller torsdagar kl 13.30-15.00 i Skogslyckans församlingshem.

Information och anmälan

Katarina Källner

Med anledning av coronapandemin

Gudstjänst firas med max 300 deltagare som sitter på anvisade platser och med minst en meters avstånd åt alla håll.

Pastoratets kyrkor är dock olika stora och de skilda möjligheterna till att hålla avstånd, påverkar antalet som kan medverka i respektive kyrka.

Åtgärder vidtas för att undvika trängsel vid in- och utgångar. Det finns fortfarande möjlighet att ta del av digitala gudstjänster. Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens anvisningar.

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd