Sångstund med små barn.
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Sjung med mig 0-12 mån (Växjö)

Uppehåll på grund av coronapandemin.

Sjung med mig är en sångstund tillsammans med det lilla barnet och erbjuds för vuxna med barn i åldern 0-12 månader. Att sjunga, nynna och vagga ger barnet välbefinnande och trygghet. I första hand för dig som har syskon i förskolan/skolan. Vi serverar enkel fika, ta gärna med eget tilltugg.

På tisdagen finns möjlighet att köpa lunch, maila din beställning till nedanstående kontaktperson senast under måndagen.

På grund av nuvarande situation måste vi begränsa antalet deltagare. Därför erbjuder vi två olika dagar och tider för att så många som möjligt ska ha möjlighet att vara med utan att vi samlas för många vid ett och samma tillfälle, du kan alltså bara anmäla dig och ditt barn till en av dagarna.

Följ Skogslyckans kyrka på Facebook

Tid och plats

Just nu uppehåll, i vanliga fall ses vi tisdagar kl 11.00-12.00 eller torsdagar kl 13.30-15.00 i Skogslyckans församlingshem.

Information och anmälan

Katarina Källner

Med anledning av coronapandemin

Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt men vi bjuder inte in till offentliga gudstjänster på det sätt vi är vana vid. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.