Sångstund med små barn.
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Sjung med mig 0-12 mån (Gemla)

Uppehåll tills vidare (I vanliga fall: Torsdagar kl 9.30 i Gemla församlingshem.)

För barn 0-12 månader, tillsammans med vuxen. Vi börjar med gemensam promenad/aktivitet utomhus om vädret tillåter. Därefter sångstund med ramsor och bön på medtagen egen filt. Vi bjuder på kaffe, te eller annan dryck. Ni tar själva med eget fika och filt. Vi är noga med handhygienen och försöker hålla avstånd. Stanna hemma vid sjukdomssymtom.

Vi använder just nu inte ovanvåningen i Gemla församlingshem.

Följ Gemla församling på Facebook

Tid och plats

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Tisdagar kl 9.30-11.00 i Gemla församlingshem.

Anmälan

Anmälan inför varje tillfälle. Anmälan ska göras DAGEN INNAN gruppen. Max sju föräldrar - först till kvarn. Anmälan via e-post till nedanstående kontaktperson.

Caroline Crona

Församlingspedadog

Med anledning av coronapandemin

Gudstjänst firas med max 300 deltagare som sitter på anvisade platser och med minst en meters avstånd åt alla håll.

Pastoratets kyrkor är dock olika stora och de skilda möjligheterna till att hålla avstånd, påverkar antalet som kan medverka i respektive kyrka.

Åtgärder vidtas för att undvika trängsel vid in- och utgångar. Det finns fortfarande möjlighet att ta del av digitala gudstjänster. Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens anvisningar.

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd