Mamma med två barn
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Sångfiskarna 0-6 år (Söraby)

Gruppen är för närvarande stängd. Måndagar kl 9.00 i Söraby gula församlingsgård.

I RÅDANDE PANDEMI HAR VI VALT ATT PAUSA SÅNGFISKARNA TILLFÄLLIGT. VI ÅTERKOMMER NÄR VI STARTAR VERKSAMHETEN IGEN.

Sångfiskarna är för barn 0-6 år tillsammans med vuxen. Andakt med lättförståelig bibelberättelse, sång, rörelse, rytmik, skapande och fri lek. Vi bjuder på kaffe och te.

Följ Söraby församling på Facebook

Terminsstart

Start 7/9.

Måndagar kl 9.00-11.00 i Söraby gula församlingsgård.

Anmälan

På grund av rådande pandemi kan vi bara ta emot mindre grupper, så för tillfället kräver vi anmälan.

Information och anmälan

Helen Johansson

Pedagog

Med anledning av coronapandemin

Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt men vi bjuder inte in till offentliga gudstjänster på det sätt vi är vana vid. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.