Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Fastighetsprojekt

Pågående och avslutade projekt

Fastighetsförvaltningen i Växjö har många projekt igång. Nedan presenteras ett urval av våra pågående och nyligen avslutade projekt.

Avslutade projekt

• Drev-Hornaryds kyrka: fasad- och målningsarbeten. klart i september 2018.
  • Ormesberga kyrka: fasadarbete samt tjärning av spåntak. Klart i juli 2018.
  • Vederslövs kyrka: invändig ljusgestaltning av kyrkorummet med delvis ny belysning. Klart i mars 2018.
  • Fasadrenovering av domkyrkan: västra fasaden samt tornet målas, putsas och lagas. Även fönsterna har renoverats. Klart i oktober 2017.
  • Vederslövs kyrka: fasadarbete, puts och avfärgning samt målning av fönster och dörrar. Klart oktober 2017.
  • Skogslyckans kyrka: fasadarbete, puts och avfärgning samt målning av fönster och dörrar. Klart i oktober 2017.
  • Kalvsviks kyrka: sanering av krypgrunden och installation av avfuktare. Oktober 2017.