Barn som pysslar
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Poppis 10-12 år (Sjösås/Braås)

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Onsdagar varannan vecka kl 18.00 i Braås församlingshem.

Poppis är en verksamhet för dig som går i mellanstadiet. På Poppis leker vi lekar, pysslar, tävlar och fikar tillsammans.

Följ Sjösås och Dädesjö församlingar på Facebook

Tid och plats

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Onsdagar kl 18.00-20.00 (ojämna veckor) i Braås församlingshem.

Johan Claesson

Assistent i församlingsarbete

Med anledning av coronapandemin

Gudstjänst firas med max 50 deltagare som sitter på anvisade platser och med minst en meters avstånd åt alla håll. Åtgärder vidtas för att undvika trängsel vid in- och utgångar. I vissa mindre kyrkor eller kyrkor med trånga passager kan maxantalet vara lägre. Det finns fortfarande möjlighet att ta del av digitala gudstjänster. Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens anvisningar.

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.