En mobilskärm inklippt intill ett foto på Växjö domkyrka.
Foto: Jenny Bjellqvist Kron

Var hittar jag gudstjänstprogrammet och information om andra verksamheter?

Nyhet Publicerad Ändrad

Svenska kyrkan Växjö har tidigare skickat ut tidningen Trovärdigt till alla hushåll i pastoratet. I Trovärdigt har det funnits information om gudstjänster och aktiviteter under året. Från och med 2024 kommer denna information istället att finnas på hemsidan och i appen Kyrkguiden. Detta för att ge dig möjlighet att få en modern, snabb och uppdaterad information om gudstjänstprogrammet och verksamheten.

Hemsidan svenskakyrkan.se/vaxjo

Klicka upp menyn för att få en snabb överblick över allt det som Svenska kyrkan Växjö är. Under fliken Kalender och aktiviteterhittar du all verksamhet i våra församlingar och kyrkor såsom körer, barn- och ungdomsverksamhet, vuxenverksamhet, retreat, promenader och mycket mer. Givetvis hittar du här även gudstjänstprogrammet och du kan välja själv om du vill se programmet för en viss församling, kyrka eller om du vill se allt som händer i pastoratet.

Appen Kyrkguiden

Allt det du hittar under fliken Kalender och aktiviteter på hemsidan hittar du även i appen Kyrkguiden. Här kan du, precis som på webben, söka efter vad som händer i en viss kyrka eller församling eller om du är intresserad av en viss verksamhet.

Utvalda annonser

Vi kommer även fortsättningsvis att annonsera vissa utvalda händelser såsom uppstarter, konserter och liknande i tidningen Trovärdigt och i fredagsannonser i Smålandsposten. All denna info hittar du även under Kalender och aktiviteter på webben.

Gudstjänstprogrammet/predikoturer

Gudstjänstprogram för varje område norra, södra, östra och västra delen av pastoratet samt för domkyrkan finns att hämta i kyrkor och församlingshem.

Trovärdigt

Tidningen Trovärdigt kommer att produceras med tre nummer (nystart, fastan och påsken) under 2024 för att därefter göra en paus. Trovärdigt finns tillsvidare att hämta i bland annat kyrkor och församlingshem runt om i pastoratet.