Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Nöbbele sockenstuga

Nöbbele sockenstuga hör till Ingelstads församling som är en del av Svenska kyrkan Växjö.

Om du vill boka Nöbbele sockenstuga eller om du har några andra frågor, är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0470-70 32 57.

Gudstjänst och verksamhet

Om Nöbbele församlingshem

Nöbbele församlingshem/sockenstuga ligger strax söder om Nöbbele kyrka. Det kan användas för dopkaffe, minnesstunder och andra samlingar. Byggnaden var från början skolbyggnad.

Nöbbele församlingshem är tillgänglighetsanpassat med en stensatt ramp vid den östra entrén, handikappanpassad toalett och en rullstolslift till salarna på övervåningen.

Personal i Ingelstads församling