En kvinna står bakom en disk med tepåsar och muggar och ler mot någon.

Mötesplatser och caféer

Svenska kyrkan Växjö är fullt av mötesplatser och caféer. Du kan äta sopplunch, delta i föreläsningar, församlingsaftnar och språkcaféer eller besöka någon av frukost- och lunchserveringarna.

Någon pumpar kaffe ur en termos i en mugg från Svenska kyrkan.

Café och samvaro

Det finns många platser för nya bekantskaper och möten i Svenska kyrkan Växjö. Här hittar du olika caféer, språkcaféer och stickcaféer som har öppet olika tider i veckan.

Föreläsningar, öppet hus och församlingsaftnar

Här hittar du föreläsningar, öppet hus och församlingsaftnar i alla Svenska kyrkan Växjös församlingar.

En korg med bröd står framdukad.

Frukost- och lunchservering

På Diakonicentrum serveras det frukost och lunch på vardagarna. Café Lilla torg i Domkyrkocentrum har öppet över lunchen vardagar och lördagar.

Någon slevar upp soppa från en stor kastrull.

Sopplunch

Det serveras sopplunch i flera av församlingarna varje vecka. Här hittar du information om vilka dagar och tider det serveras sopplunch i en kyrka nära dig.