Barn och föräldrar samlas i Köpings kyrka där de sjunger och dansar tillsammans. Efter det ber de en bön, tänder ljus och sist fikar tillsammans.

Middagsbön i Växjö domkyrka

Uppehåll just nu på grund av coronapandemin.

Middagsbön i Växjö domkyrka är en kort andakt vid lunchtid. Under måndagar och tisdagar förekommer även själaringning.

Tid och plats

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Måndag-onsdag samt fredagar kl 12.00 i Växjö domkyrka.

Åsa  Ingvert

Åsa Ingvert

Pastoralchef

Med anledning av coronapandemin

Vi följer rådande restriktioner och firar därför inte gudstjänst på vanligt sätt. Söndagar och helgdagar finns möjlighet till enkla, korta andakter eller enskild kommunion med max 8 deltagare. Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.