Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Mellanstadiet

Programidéer för barn i mellanstadiet.

Ett besök i Växjö domkyrka fungerar för flera olika ämnen i skolan. Förutom de uppenbara som religion och historia, går det att använda ett besök i domkyrkan som ett led i undervisningen i så skilda ämnen som matematik, svenska, bild och teknik. Vi använder olika metoder och sinnen för att väcka nyfikenhet och lust att lära.

Ett besök i Växjö domkyrka kostar inget för skolor. Detta gäller oavsett om du bokar något av våra pedagogiska program eller kommer själv (däremot behöver du boka även om du kommer själv med en grupp).

Här hittar du alla bokningsbara program

Frågor och bokningar

Sirpa Abrahamsson