Musiklek i barngrupp
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Lilla lammet 0-2 år (Söraby)

Gruppen är för närvarande stängd Torsdagar kl 9.30 i Söraby gula församlingsgård.

I RÅDANDE PANDEMI HAR VI VALT ATT PAUSA LILLA LAMMET TILLFÄLLIGT. VI ÅTERKOMMER NÄR VI STARTAR VERKSAMHETEN IGEN.

Lilla lammet är för barn 0-2 år tillsammans med vuxen. Andakt, sång, rörelse, rytmik och fri lek. Kaffe och te. På grund av rådande pandemi kan vi bara ta emot mindre grupper, så för tillfället kräver vi anmälan. Följ Söraby församling på Facebook

Terminsstart

Start 10/9.

Torsdagar kl 9.00-11.00 i Söraby gula församlingsgård.

OBS! Anmälan krävs till nedanstående kontaktperson.

Information och anmälan

Helen Johansson

Pedagog

Med anledning av coronapandemin

Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt men vi bjuder inte in till offentliga gudstjänster på det sätt vi är vana vid. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.