Kyrkis 0-6 år

Vuxenkörer, barnkörer, små- och storagrupper, babycaféer, sångstunder, ungdomsträffar, större samlingar med mera ställs in. Ovanstående gäller från och med lördagen den 14 mars 2020 och tillsvidare tills dess att nytt beslut fattas av domprosten. Bedömning av läget görs löpande. Måndagar kl 9.30 i Teleborgs kyrka. Tisdagar kl 14.00 i Skogslyckans församlingshem.

Måndagar kl 9.30-11.30
Teleborgs kyrka  Start 20/1

För barn 0-6 år tillsammans med vuxen. Vi fikar, leker, sjunger och har andakt tillsammans. Vi har nu en Facebook-grupp där vi uppdaterar info om grupperna: Kyrkis-Kalvsvik, Teleborg, Tävelsås och Vederslöv
Höstterminens grupp har uppehåll och vi återkommer med startdatum för vårens grupp. Föranmälan till nedanstående kontaktperson.

Tisdagar kl 14.00-15.30
Skogslyckans församlingshem

För barn 0-5 år tillsammans med vuxen. Kyrkissamling 14.00-14.30, därefter fika, lek och pyssel.
Vårterminen är igång. Välkommen!

Information och anmälan, måndagar

Agneta Dahl