En skylt med texten Öppet hänger på en stolpe utomhus.
Foto: Linda Mickelsson /Ikon

Kyrkan i mobilen och tidningen Trovärdigt

Genom din mobil, platta eller dator har du snabb tillgång till kyrkans program, digitala gudstjänster och annat smått och gott. Tidningen Trovärdigt kommer direkt hem till dig i brevlådan, åtta gånger om året med gudstjänstprogram och intressanta artiklar.

En mobilskärm inklippt intill ett foto på Växjö domkyrka.

Kyrkguiden - kyrkan i mobilen

Med Svenska kyrkans mobilapp Kyrkguiden hittar du till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa.

Trovärdigt

Trovärdigt är en tidning om tro och liv från Svenska kyrkan Växjö. Med Trovärdigt öppnar vi dörrarna till kyrkan och tillgängliggör samtal om kristen tro.

Närbild på notiserna på någons Facebook-sida på datorn.

Följ oss på sociala medier

Svenska kyrkan Växjö finns på Facebook, Instagram och Youtube. Här hittar du länkar till alla Svenska kyrkan Växjös sidor och kanaler i sociala medier.