Körer

I Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar finns det ca 1200 aktiva körsångare i alla åldrar. Det finns en kör för alla, från nybörjare till mer rutinerade sångare.

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan. En kvinna kompar på piano.

Barnkörer

I Svenska kyrkan Växjö finns det många barnkörer för olika åldrar och med lite olika inriktningar. Välkomna till den kör som passar er bäst.

En blandad ungdomskör i röda kåpor sjunger.

Ungdomskörer

Ungdomskörer för nybörjare och mer rutinerade. Häng med och sjung i en kör som passar dig! Det finns många att välja på, både i stan och i församlingarna runt om.

Vuxenkörer

Det finns en kör för vuxna i nästan alla Växjös församlingar. Välkommen till den kör som passar dig bäst!

Någon spelar cello.

Musikgudstjänster och konserter

En musikgudstjänst är en gudstjänst med extra mycket musik. Det kan vara orgelmusik, körmusik, solosångare och mycket mera. Ibland anordnas också konserter i kyrkor och gudstjänstrum.