Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Konfirmandgrupper

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan Växjös konfirmandgrupper för ungdomar.

Att vara 14 år är att leva i en brytningstid. Att känna sig vuxen men ändå räknas som barn.

Mitt i allt detta kommer vi i Svenska kyrkan med ett erbjudande. Kom och var med oss under några månader! Lär känna Gud och Jesus, kristen tro och ge dig själv chansen att som konfirmand stanna upp och fundera på dina frågor mitt i tonåren.

Anmäl dig här!

Allmän information

• Grupperna har ett begränsat antal platser. Vid fullbokad grupp gäller andrahandsvalet. (Är den gruppen också full kontaktar vi dig, så får du göra ett nytt val.)
  • Gruppen ska ha 4 lägerdygn, som ingår i konfirmandtiden.
  • Gruppen kommer att träffas minst 60 timmar.
  • Du kommer att delta i ett antal gudstjänster.
  • Du är försäkrad när du deltar i Svenska kyrkans verksamhet.
  • Vid konfirmationen får du kostnadsfritt låna en kåpa i kyrkan.
  • Våra aktiviteter är kostnadsfria om inget avtalats med gruppen innan.
  • Varje grupp har minst två vuxna ledare. I flera grupper finns även unga ledare som är något eller några år äldre än konfirmanderna.

Här hittar du erbjudande om konfirmationsgrupper i din närhet. Du väljer själv vilken grupp och därmed kyrka/församling du vill konfirmeras i.

Växjö stads- och domkyrkoförsamling

Tävelsås, Vederslövs och Kalvsviks församlingar

Ingelstads församling

Hemmesjö-Furuby församling

Gårdsby församling

Söraby församling

Sjösås församling

Dädesjö församling

Ingen lokal konfirmadgrupp planeras i församlingen 2018-2019. Välkommen att anmäla dig till någon av de andra konfirmandgrupperna.

Öjaby församling

Gemla församling