Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Kalvsviks församling

Välkommen till Kalvsviks församling och Kalvsviks kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Kalvsviks församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrka

Här kan du läsa mer om Kalvsviks kyrka.

Församlingsexpedition

Kalvsviks församling delar församlingsexpedition med Tävelsås, Vederslöv samt delar av Växjö stads- och domkyrkoförsamling. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 48 57 eller via e-post till Kalvsviks församling.

Telefontider
måndag, tisdag och torsdag 10.00-12.00, 13.00-15.00
onsdag 13.00-15.00
fredag 10.00-12.00

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Kalvsviks församling hittar du oss på expeditionen vid Teleborgs kyrka i Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie