Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö Webbplats

Kalvsviks församling

Välkommen till Kalvsviks församling och Kalvsviks kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Kalvsviks församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrka

Här kan du läsa mer om Kalvsviks kyrka.

Församlingsexpedition

Kalvsviks församling delar församlingsexpedition med Tävelsås, Vederslöv samt delar av Växjö stads- och domkyrkoförsamling. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 48 57 eller via e-post till Kalvsviks församling. Våra telefontider är måndag, tisdag, torsdag 10.00-12.00 och 13.00-15.00, onsdag 13.00-15.00, fredag 10.00-12.00.

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Kalvsviks församling hittar du oss på expeditionen vid Teleborgs kyrka i Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie

Ulla Sagebrant, Kalvsvik (Ordf.)
Håkan Färdig, Kalvsvik
Lars Göran Larsson, Kalvsvik