Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Julgåvan

Det finns många som inte har råd att göra det där lilla extra till jul; köpa skinka, fixa julgran eller handla julklappar. Du kan vara med och hjälpa någon att få ett positivt minne av årets jul.

Gör julen bättre för fler

Kyrkan kan genom Julgåvan hjälpa människor i vår närhet att få råd till det mest nödvändiga; mat, blöjor & busskort. Just vid jul, när krav och förväntningar är stora, kan det vara viktigt att få ett bidrag till julmat eller till en julklapp till barnen.

Pengarna som delas ut kommer från kollekter och gåvor under hela året, inte minst från just Julgåvor. Att göra något för en annan människa är att fira jul på riktigt.

Sätt in en summa på bankgiro 5470-2758 och märk det med ”julgåvan” eller swisha till 123 526 1615.

Tack för att du gör julen bättre för fler.