En flickkör övar.
Foto: Johannes Frandsen

Musikklubben 10-13 år (Söraby)

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Torsdagar kl 17.00 (drop in från 16:00) i Söraby församlingsgård

Välkommen till en alldeles ny grupp i Söraby församling!
Musikklubben är gruppen för dig som vill syssla med sång och musik och går i 4:an-7:an.

Vi kommer att sjunga tillsammans, titta lite närmare på orgeln som instrument, lära oss om noter och musikteori genom lekar och spel. Musiksalen i församlingsgården har många olika instrument som vi kan spela på tillsammans.

16.00-16.55 Drop in med mellanmål och mys. Vi lär känna varandra och lär oss musikteori med lekar och spel eller bara varvar ner efter skoldagen med en trevlig stund tillsammans.

17.00-17.55 Musikpass med körsång, orgelaktivitet eller spel tillsammans på olika instrument.

18.00-18.30 Lovsångsmässa i Söraby kyrka. Den som vill kan efterhand vara med och spela på olika instrument till sångerna.
Till mässan ansluter konfirmander och ungdomskörsångare.
Den är en offentlig gudstjänst och föräldrar är välkomna att vara med.

Följ Söraby församling på Facebook

Tid och plats

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Torsdagar kl 16.00-18.30 i Söraby gula församlingsgård. Drop in från 16:00.

Anmälan

OBS anmälan krävs. Begränsat antal platser i gruppen. Max 10 barn/ungdomar. Anmäl dig snarast genom att maila nedanstående kontaktperson. Ange eventuell matallergi.