Gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänst i våra församlingar gemensamt i kyrkan och digitalt på webben. På grund av gällande restriktioner kan vi samlas max 50 personer åt gången i gemensam gudstjänst. Vi följer Folkhälsomyndighetens åtgärder för att minska smittspridning.

Med anledning av coronapandemin

Tänk på att inte utsätta andra för risk

Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har symtom. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten. Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus.

Är du 70 år eller äldre är det extra viktigt att du begränsar dina sociala kontakter och undviker platser där människor samlas.

Begränsning av antal personer i respektive kyrka

Pastoratets kyrkor är olika stora och de skilda möjligheterna till att hålla avstånd påverkar antalet som kan medverka. Läs mer om vilka restriktioner som gäller i pastoratets olika kyrkorum.

Gudstjänst och andakt på fler sätt