Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Förskola - lågstadiet

Programidéer för barn i förskola och lågstadie.

Ta med dig förskolegruppen eller lågstadieklassen till Växjö domkyrka. Leta efter lamm, upplev barnens altarskåp med hela dess innehåll, räkna ut höjden i domkyrkans valv eller titta på påsklandskap och julkrubba.

Ett besök i Växjö domkyrka kostar inget för förskolor och skolor. Detta gäller oavsett om du bokar något av våra pedagogiska program eller kommer själv (däremot behöver du boka även om du kommer själv med en grupp.)

Här hittar du alla bokningsbara program

Frågor och bokningar

Liselotte Lindstrand