Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Ungdomsgrupper

Här kan du läsa mer om och anmäla dig till de ungdomsgrupper som finns i Svenska kyrkan Växjö.

Växjö stads- och domkyrkoförsamling

Pro Vero ungdomsgrupp

Skogslyckans församlingshem
Varannan fredag 15.00-18.00
 (Ojämna veckor)
Drop-in fika för dig från 9:an och uppåt. Umgås, mys och ha trevligt. Vi ses!
InfoKatarina Källner Tel: 0470-70 48 84 eller Jonas Nilsson Tel: 0470-70 49 08.

Tonårsgruppen TG

Västrabokyrkan
Fredag kl 19.00-22.00
Tonårsgruppen är för alla ungdomar över 13 år. Vi träffas på fredagskvällar och hittar på allt från spelkvällar och klättring till lovsång och bibelfördjupningar. Tillsammans får vi vända och vrida på frågor och funderingar om tron och livet med Gud, ha kul ihop och bara hänga.
Kom som du är!
Info: Torun Allansson telefon 0470-704904

UNGA VUXNA
Västrabokyrkan
4/4, 2/5 och 30/5 kl 17.30-19.00
Bibelsamtalsgrupp för dig som gått ur gymnasiet, nyligen eller för länge sedan och som kallar dig ung vuxen. En mötesplats för bibelsamtal, bön och gemenskap.
Torun Allansson, ungdomsledare
E-post: Torun Allansson

Tävelsås, Vederslövs och Kalvsviks församlingar

Just nu finns ingen gruppverksamhet för ungdomar i Tävelsås, Vederlövs eller Kalvsviks församlingar. Välkommen att delta i en grupp i någon av de andra församlingarna.

Ingelstads församling

Just nu finns ingen gruppverksamhet för ungdomar i Ingelstads församling. Välkommen att delta i en grupp i någon av de andra församlingarna.

Hemmesjö-Furuby församling

Just nu finns ingen gruppverksamhet ungdomar i Hemmesjö-Furuby församling. Välkommen att delta i en grupp i någon av de andra församlingarna.

Gårdsby församling

Fix

Sandsbro kapell
Torsdagar kl 13.30-16.00
En ungdomsgrupp för ungdomar i årskurs 7 och uppåt. Vi sjunger, spelar musik, bakar, snackar, hittar på olika utlflykter som t ex boxlar, m.m.
Info och anmälan: Helena Hermansson Gröneng, telefon 0470-70 32 30

Söraby församling

Ungdomsverksamheten M8

Söraby församlingsgård (det gula huset)
Torsdagar kl 19.30-21.00

Vi träffas, fikar och hittar på roliga saker tillsammans. M8= mate - en ungdomsgrupp från årskurs 8 och uppåt.
Info: Malin Lydig telefon 0470-70 32 21

Sjösås församling

Softis

Braås församlingshem
Onsdagar kl 18.00-20.00
En ungdomsgrupp för dig som är lite äldre lite, det vill säga högstadieelever och förstaårselever på gymnasiet. Softis innehåller en skön blandning av trevligt häng, fika och en massa roliga lekar, tävlingar och aktiviteter.
Info: Camilla Gustavsson telefon 0470-70 32 02,

Dädesjö församling

Just nu finns ingen gruppverksamhet för ungdomar i Dädesjö församling. Välkommen att delta i en grupp i någon av de andra församlingarna.

Öjaby församling

Just nu finns ingen gruppverksamhet för ungdomar i Öjaby församling. Välkommen att delta i en grupp i någon av de andra församlingarna.

Gemla församling

Just nu finns ingen gruppverksamhet för ungdomar i Gemla församling. Välkommen att delta i en grupp i någon av de andra församlingarna.

Lammhults församling

Just nu finns ingen gruppverksamhet för ungdomar i Lammhults församling. Välkommen att delta i en grupp i någon av de andra församlingarna.