Mamma med två barn
Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Familjeträff (Dädesjö)

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Måndagar kl 13.30 i Dädesjö sockenstuga.

Familjeträff för familjer med barn i åldern 0-6 år. Välkommen hela familjen till sockenstugan för att tillsammans pyssla och leka. Alla barn kommer i vuxet sällskap, är du anmäld är det drop-in som gäller, så kom när det passar. Vi bjuder på fruktfika.  Följ Sjösås och Dädesjö församlingar på Facebook

Tid och plats

Uppehåll just nu, i vanliga fall: Måndagar kl 13.30-16.00 i Dädesjö sockenstuga.

Anmälan

OBS! Anmälan krävs. Ring eller maila nedanstående kontaktperson för att anmäla dig.

Information och gruppledare

Johan Claesson

Assistent i församlingsarbete

Med anledning av coronapandemin

Gudstjänst firas med max 300 deltagare som sitter på anvisade platser och med minst en meters avstånd åt alla håll.

Pastoratets kyrkor är dock olika stora och de skilda möjligheterna till att hålla avstånd, påverkar antalet som kan medverka i respektive kyrka.

Åtgärder vidtas för att undvika trängsel vid in- och utgångar. Det finns fortfarande möjlighet att ta del av digitala gudstjänster. Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens anvisningar.

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd