Se digitala gudstjänster på hemsidan

Digitala gudstjänster

Se digitala gudstjänster på tv, lyssna på radion eller följ med i några utvalda digitala gudstjänster från Svenska kyrkan Växjös församlingar.

Gudstjänst från Svenska kyrkan Växjö

I nedanstående listor kan du klicka dig vidare för uppspelning av våra digitala gudstjänster. Under rubriken Inspelade gudstjänster och andakter, publiceras gudstjänsterna samma dag och kan ses med detsamma direkt här på webben.

Gudstjänsterna under rubriken Livesända gudstjänster och andakter, sänds live (oftast via Facebook) på utsatt tid. Följ länken för att komma till den kanal där livesändningen kommer ske.

Äldre webbsända gudstjänster

På Svenska kyrkan Växjös Youtube kan du se tidigare webbsända gudstjänster samt inspelade gudstjänster, andakter, med mera från flera av våra församlingar.

Svenska kyrkan Växjö på Youtube

Gudstjänst på tv

På SVT sänds det gudstjänst varje söndag. På svtplay.se/gudstjanst kan du se de senast publicerade gudstjänsterna.

Gudstjänst på radio

Sveriges radio sänder gudstjänster från olika kyrkor i hela landet. På sverigesradio.se/gudstjansten kan du lyssna till de senast publicerade gudstjänsterna.