Mobiltelefon och ett moln format som ett hjärta.

Digitala gudstjänster

Se digitala gudstjänster på tv, lyssna på radion eller följ med i digitala gudstjänster och andakter från Svenska kyrkan Växjös församlingar direkt här på webben.

Gudstjänst från Svenska kyrkan Växjö

I nedanstående listor kan du klicka dig vidare för uppspelning av våra digitala gudstjänster.

I listan Digitala gudstjänster och andakter kan du följa med i de publicerade gudstjänsterna direkt här på webben.

I listan Gudstjänster och andakter på Facebook kan du se livesända och inspelade gudstjänster via våra församlingars Facebooksidor. Följ länken för att komma till den Facebooksida där sändningen sker.

Äldre webbsända gudstjänster

På Svenska kyrkan Växjös Youtube kan du se tidigare webbsända gudstjänster samt inspelade gudstjänster, andakter, med mera från flera av våra församlingar.

Svenska kyrkan Växjö på Youtube

Gudstjänst på tv

På SVT sänds det gudstjänst varje söndag. På svtplay.se/gudstjanst kan du se de senast publicerade gudstjänsterna.

Gudstjänst på radio

Sveriges radio sänder gudstjänster från olika kyrkor i hela landet. På sverigesradio.se/gudstjansten kan du lyssna till de senast publicerade gudstjänsterna.