Digitala gudstjänster

Se digitala gudstjänster på tv, lyssna på radion eller följ med i några utvalda digitala gudstjänster från Svenska kyrkan Växjös församlingar.

Gudstjänst på tv

På SVT sänds det gudstjänst varje söndag. På svtplay.se/gudstjanst kan du se de senast publicerade gudstjänsterna.

Gudstjänst på radio

Sveriges radio sänder gudstjänster från olika kyrkor i hela landet. På sverigesradio.se/gudstjansten kan du lyssna till de senast publicerade gudstjänsterna.

Inspelade gudstjänster

Då och då spelas det in digitala gudstjänster i Svenska kyrkan Växjös församlingar. Följ länkarna/bilderna nedan för att se nyligen inspelade gudstjänster. Tidigare inspelningar finns att se på pastoratets Youtube-kanal.

Tidigare webbsända gudstjänster

På Svenska kyrkan Växjös Youtube kan du se tidigare webbsända gudstjänster samt inspelade gudstjänster, andakter, med mera från flera av våra församlingar.

Svenska kyrkan Växjö på Youtube