Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Beröringspunkt i Domkyrkocentrum

Torsdagar kl 18.00

Föreläsningar om det som är viktigt på riktigt. Fri entré. Fika eller ät en paj i vårt café Lilla torg före föreläsningen, caféet är öppet 11.00-18.00 i samband med föreläsningen.

Torsdagar kl 18.00
Domkyrkocentrum

Program hösten 2019

Torsdag 24 oktober - Obs Linnésalen

Pojken med davidsstjärnan” Michael Ben-Menachem var åtta år när nazisterna gjorde intrång i hans liv. Han är en av dem som senare lyckades fly från nazisternas och kommunisternas grepp. Kom och lyssna till en av de överlevande som finns kvar, som berättar om hur livet ändå kan bli bra, till slut.

Torsdag 7 november

Från medberonde till oberoende” Petra Staaff Sten berättar om personliga erfarenheter från medberoende. Hur blir man medberoende? Till vem är man medberoende? Och hur går det att bli fri från ett medberoende? Petra vill sprida hopp och känsla; hopp om att det går att förändra och känsla av att du inte är ensam.

Torsdag 21 november

Det blå arkivet” Lars H Gustafsson är författare och barnläkare, bosatt i Lund. I sitt författarskap har Lars, förutom böcker om barn och föräldraskap, skrivit en rad böcker om livsfrågor, som ”Skynda att älska”, ”Gå med dig” och ”Det blå arkivet”. Våren 2020 kommer ”Glöd och visdom: mina vägvisare för barnets rättigheter”

Åsa Dahlstedt

Administratör